GELAATSVERZORGING

Microneedling

Wat is Microneedling?

Microneedling is een behandeling die huidverjonging stimuleert. Met behulp van Microneedling-apparatuur geven we kleine elektro-impulsen in het gezicht. De behandeling verwijdert rimpels en zorgt ervoor dat de huid er in slechts enkele sessies jonger en gezonder uitziet.

Mesotherapie helpt bij

BB crème tijdens BB glow behandeling

Hoe werkt microneedling?

Door middel van kleine elektro-impulsen in het gezicht worden cellen schoongemaakt en brengen we hoogwaardige werkstoffen in de diepere huidlagen. De kleine poriën in onze huid zetten zich open en hierdoor worden lichaamseigen stoffen in de huid gemasseerd.

Het voordeel van een microneedlingbehandeling is dat we geen gebruik maken cosmetische injecties. Deze alternatieve behandeling is tot drie keer sterker en enkel en alleen microneedling-apparatuur brengt stoffen rechtstreeks in de huid.

Wat is het effect van microneedling?

Het effect van microneedling heeft een sterke werking. Door middel van de elektro-impulsen doordringen stoffen zich in de bovenste huidlaag om zo de huid van binnenuit te herstellen. Via deze behandeling stimuleren we de bloedcirculatie en voeren we afvalstoffen af. Op slechts enkele sessies ziet de huid er aanzienlijk jonger en gezonder uit.

Chantal Dresen

“Enorm tevreden over de service van Beauty Skin Art. Iedereen vertelt me dat mijn huid er weer jonger en gezonder uitziet”

Nicole Mortelmans

“San behandelde me met de nodige aandacht. Ze nam haar tijd en was enorm gastvrij. Zit weer goed in mijn vel nu mijn rimpels weg zijn!”

FAQ

Dit is natuurlijk verschillend van persoon tot persoon. Bij de meeste mensen raden we 5 à 10 sessies aan. Dit telkens met tussenpozen van 2 weken.

Na de behandeling zal je huid een beetje rood zien en kan je last hebben van een strak en gloeiend niveau. Dit is een normale reactie. Je huid herstelt zich snel en het resultaat van de behandeling is al na 1 tot 3 dagen zichtbaar.

De behandeling is zo goed als pijnloos. De toegediende elektro-schokjes zijn nauwelijks voelbaar.

Wil je een facelift en een verjonging van de huid zonder een operatie? Dan is mesotherapie het aanbevolen alternatief.

afspraak

Boek jouw relax moment in en
geniet van onze luxueuze behandelingen.