SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Ontstaan uit een passie

Ik ben San, een troste mama van twee dochters, gepassioneerd schoonheidsspecialist. U kunt bij mij terecht voor gelaatsverzorging, massage, manicure, pedicure, ontharing, make-up…

Samen met jou analyseer ik aandachtig de noden van de huid om zo voor ieder een aangepaste en persoonlijke verzorging te bieden. Regelmatig volg ik bijscholingen om jullie zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Mijn doel is jou uiterlijk en innerlijk schoonheid naar voor te brengen.

Je laten ontspannen van een heerlijke massage van kop tot teen en jouw batterij terug opladen met positieve energie. Daarom zal u zich al snel thuisvoelen in ons schoonheidsinstituut. Neem jezelf even weg van alle drukt. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontvangen. Veel liefs San xxx

Vooruitstrevend

Beauty Skin Art is volgt de laatste nieuwe trends en is op de hoogte van de nieuwe technologieën. Zo experimenteren wij met vooruitstrevende gelaatsbehandelingen zoals mesotherapie, HIFU-behandeling en BB-glow.

Oog voor detail

Bij Beauty Skin Art gaan wij heel nauwkeurig te werk. Wij hebben oog voor detail en gaan enkel en alleen voor een verfijnde, nauwkeurige behandeling. We willen dat je als klant tevreden naar huis gaat. Dat geeft ons motivatie en maakt ons blij.

Persoonlijke service

Als klant kan je bij Beauty Skin Art rekenen op een persoonlijke service. Zit je met een vraag of heb je geen idee welke behandeling voor jou geschikt is? Wij helpen je graag verder en proberen ervoor te zorgen dat jij je goed in je vel voelt.

Lies Mariën

“Geweldige ervaring met de gelaatsverzorging van Beauty Skin Art. Heel rustgevend en meteen resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader om te laten doen”

Monia Van Langenhoven

“Had net mijn eerste afspraak bij Beauty Skin Art en heb genoten van de heerlijke massage. De service was geweldig, de sfeer was gezellig en San was erg gastvrij. Mij zie je zeker nog eens terug”

HET SALON

Beauty Skin Art

Beauty Skin Art is gelegen dicht bij het station van Heist-op-den-Berg. Je kan er makkelijk parkeren voor de deur en het is makkelijk bereikbaar via tram of bus. Dus hier hoef jij je als klant geen zorgen over te maken.

Het salon is zodanig ingedeeld dat er voor elk type behandeling voldoende ruimte is voorzien. Op de benedenverdieping kan je terecht in onze make-up, nagelstudio en gelaatsverzorging. Bovenaan bieden we je onze massagebehandelingen aan. Alles is gelijk verdeeld zodat jij als klant van een optimale privacy kan genieten.

CONTACT

Vragen over onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op!