Nagelstudio

Op onze benedenverdieping kan je bij Beauty Skin Art ook terecht om een pedicure te laten doen.

Nagelstudio

Op onze benedenverdieping kan je bij Beauty Skin Art ook terecht om een pedicure te laten doen.

GEL NAGELS

Natuurlijke look

Gel is een stof die we aanbrengen op de natuurlijke nagel en vervolgens laten uitharden onder een UV-lamp. Meestal plaatsen we gel op de natuurlijke nagel, maar we geven je ook de mogelijkheid om je eigen nagels te verlengen met gel.

Er bestaan zowel harde als flexibele regels. Dit is afhankelijk van het type nagels dat je hebt. Als je dunne nagels hebt die makkelijk buigen, dan kan je best gaan voor flexibele gel. Bij dikkere nagels is een harde gel een betere optie.

PEDICURE

Pure verwenning

Leg je handen en je voeten in de watten. Uren per dag belasten we onze voeten met te kleine schoenen, te wandelen of recht te staan. Verwen je handen met een regelmatige manicure en handverzorging en ga voor gezonde, zachte en verzorgde nagels.

Leg je voeten in de watten. Uren per dag belasten we onze voeten met te kleine schoenen, te wandelen of recht te staan. Verwen je voeten met een regelmatige pedicure en ga voor gezonde, zachte en verzorgde nagels.

NAIL ART

Creatieve nagels

Met nailart versieren we nagels op allerlei verschillende manieren. Je kan kiezen voor nailart voor zowel je natuurlijke nagels als je kunstnagels. Nailart versier je met verschillende materialen.

Zo kan je kiezen om het te combineren met nagellak of gel, maar je kan er uiteraard ook stickers, glitters, steentjes of andere materialen op plakken. De mogelijkheden zijn enorm.

afspraak

Boek jouw relax moment in en
geniet van onze luxueuze behandelingen.

Paulien Segers

“Ik wou mijn nagels eens creatief laten versieren met Nail Art. Enorm tevreden met het resultaat. Ik keer zeker terug! “

Eline Rosseel

“Ik laat altijd mijn nagels altijd doen bij Beauty Skin Art. Enorm vriendelijke service en de gelnagels zijn supermooi en van topkwaliteit!”