Massages

THERAPEUTISCHE MASSAGE

Helend effect

Een therapeutische massage heeft een helend effect en is bedoeld om de stijfheid en pijn in de spieren -en gewrichten te verlichten. Deze massage is meestal aangewezen voor mensen uit een bepaalde doelgroep of met een specifieke aandoening.

Massage behandeling

Kiné massage

Herstel bewegingsproblemen

Een kiné massage zorgt voor je lichaam via bewegingen. Heb je last van stijve spieren, ben je in revalidatie of last van je rug? Het doel van deze massage is om acute of chronische bewegings­problemen te zoveel mogelijk te herstellen.

ONTSPANNING MASSAGE

Moment van rust

Met een ontspanningsmassage willen we je een verwenmoment gunnen. Een massage is bedoeld voor mensen die heerlijk tot rust willen komen. Het vermindert stress en spanningen en zorgt ervoor dat je even een moment voor jezelf hebt na een drukke werkdag.

sportmassage

Sportmassage

Soepel & flexibel

Een sportmassage is bedoeld voor mensen die op een regelmatige basis een sport uitoefenen. Met sportmassage brengen we je lichaam weer in balans en heeft veel voordelen. Het zorgt voor een betere doorbloeding van je spieren, waardoor je blessures en spierpijn kan voorkomen.

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

Geniet van diepe ontspannnig

Een kruidenstempelmassage zorgt voor een diepe ontspanning van spieren, het opheffen van blokkades en een optimale doorbloeding van de huid. De massage wordt uitgevoerd met opgewarmde bundeltjes met diverse kruiden en essentiële olie. Door de warmte en de geur van de kruiden kom je helemaal tot rust en neemt je stress, lusteloosheid en vermoeidheid weg.

kruidenstempel massage
hot stone massage

HOT STONE MASSAGE

Kom helemaal tot rust

Last van stress, slapeloosheid of gespannen spieren? Een hot stone massage brengt je helemaal tot rust. Gladde platte stenen worden op sleutelposities op je lichaam geplaatst, de warmte zorgt voor een goede doorbloeding naar de specifieke plaatsen en laat je lichaam herstellen.

hot stone massage
infraroodsauna

INFRAROOD SAUNA

Verlicht je pijn

Kom volledig tot rust in de infrarood sauna. De draaglijke, maar warme temperatuur zorgt voor een optimale bloeddruk, helpt je bij het afvallen, verbetert hartfuncties, opent de luchtwegen en verzacht de pijn bij reuma en artrose.

Massage behandeling

TARIEVEN

Ontdek de tarieven van onze
verwenmomenten.

Laura Schippers

“De therapeutische massage van Beauty Skin Art verlichtte de pijn in mijn spieren onmiddellijk. Ik kom eindelijk weer pijnloos de dag door”

Naomi Geysemans

“Door de massage van San kon ik alle stress en spanningen van me laten afglijden, tevreden klant!”