GELAATSVERZORGING

BB Glow

Wat is BB Glow?

BB glow is een behandeling dat een gezonde en egale huid creëert. De behandeling bevordert de tint van de huid en helpt bovendien littekens ten gevolge van acne te herstellen. In slechts enkele sessies ziet je huid er een stuk helderder en gezonder uit.

BB glow behandeling

BB Glow helpt bij

BB crème tijdens BB glow behandeling

Hoe werkt BB Glow?

Tijdens de behandeling bereiden we de huid voor op het aanbrengen van de BB-crème. Door een exfoliërende crème en een reiniging met een gel verwijderen we de dode huidcellen en zetten we de poriën open.

Met de juiste tint BB-crème die het best bij jouw huid past brengen we de vloeistof met een micronaald in de huid. Nu kan de BB-crème zich vermengen en aanpassen aan jouw huidskleur. Tot slot brengen we aan masker aan op de huid dat het genezingsproces stimuleert.

LED-therapie

LED-therapie doordringt je huid op verschillende golflentes met blauw en rood licht. Deze methode wordt gebruikt ter verbetering van de huid en genezing van wondjes. LED voorkomt op een veilige manier huidveroudering, en ook acne en andere onzuiverheden worden er mee bestreden.

In tegenstelling tot andere behandelingen beschadigt LED het huidweefsel niet met ultraviolet licht of chemische peelings. Het rode licht stimuleert de huid net en maakt haar strakker en volumineuzer. De blauwe lichtstralen zorgen voor zuurstof op de juiste plekken waardoor acne-stimulerende bacteriën worden vernietigd. Minder puistjes dus!

LED therapie
BB glow

Wat is het effect?

BB-glow bevordert de tint van de huid, helpt littekens herstellen en verwijdert vlekjes en kringen rondom de ogen. Het sterke effect verkleint de poriën in de huid en geeft een glow aan je huid dat gedurende een lange tijd aanwezig blijft.

De behandeling heeft geen nadelige effecten. Vele van onze klanten omschrijven het juist als ontspannend en aangenaam. Door het semi-permanente effect zal je huid in een mum van tijd weer stralen.

BB glow behandeling
Estelle Verstraeten

“Ik ervaarde de BB-glow behandeling als ontspannen en aangenaam. Mijn littekens en vlekjes zijn zo goed als verdwenen”

Monia Melis

“Na slechts 1 sessie zag mijn huid er al gezonder en helderder uit. Ik kijk uit naar de volgende sessie!”

FAQ

Dat is natuurlijk verschillend van persoon tot persoon. Bij de meeste mensen raden we 1 à 3 sessies aan voor optimaal resultaat.

Na de behandeling kan je gezicht wat rood gekleurd zijn, dit trekt na enkele uren weg. Het glow-effect is na de eerste sessie al zichtbaar.

Aangezien we in de bovenste huidlaag werken, is de behandeling niet pijnlijk te noemen.

Het is voor iedereen geschikt die vlekken en donkere kringen rondom de ogen wilt verminderen. De behandeling is niet geschikt voor personen met een heel donkere of gebruinde huid.

afspraak

Boek jouw relax moment in en
geniet van onze luxueuze behandelingen.