GELAATSVERZORGING

Microdermabrasie

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een intensieve peeling waarbij gebruikt gemaakt wordt van een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kan de huid meer werkstoffen opnemen en zorgt dit voor een betere doorbloeding en een snelle aanmaak van nieuwe cellen. Tijdens de behandeling worden micro-kristallen tegen de huid gespoten om een mooie egale huid te verkrijgen.

Anti-aging behandeling

Microdermabrasie helpt bij

Anti-aging behandeling

Hoe werkt Microdermabrasie?

Tijdens de behandeling wordt de bovenste huidlaag van de opperhuid gecontroleerd verwijderd. Via een apparaat dat vacuüm creëert wordt een laagje van de huid afgeschaafd terwijl er microkristallen over de huid worden geblazen.

Dit is vergelijkbaar met een zeer intensieve peeling. Dode huidcellen verdwijnen en rimpeltjes, littekens, (pigment)vlekjes en andere onzuiverheden zullen zichtbaar verminderen.

gelaatsverzorging

Wat is het effect van Microdermabrasie?

De behandeling stimuleert de vorming van nieuwe collageen- en elastineformaties waardoor de huid een zijdezacht gevoel krijgt.

De resultaten na de behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar. De huid wordt gladder en egaler en je ziet er stralend uit.

Anti-aging behandeling
Chantal Dresen

“Enorm tevreden over de service van Beauty Skin Art. Iedereen vertelt me dat mijn huid er weer jonger en gezonder uitziet”

Monia Melis

“Na slechts 1 sessie zag mijn huid er al gezonder en helderder uit. Ik kijk uit naar de volgende sessie!”

FAQ

Er is geen vast aantal behandelingen dat je kan of moet volgen. Net zoals andere huidverbeterende behandelingen ga een het mooiste resultaat verkrijgen na meerdere behandelingen

Na de behandeling is het aan te raden een tweetal weken niet in de felle zon te komen. Ga de eerste dagen ook niet zwemmen in chloorwater en gebruik geen make-up, skincare kan je wel nog steeds smeren.
De behandeling is alles behalve pijnlijk, door het apparaat en de kristallen die gebruikt worden wordt microdermabrasie als ontspannend ervaren.
De behandeling is geschikt voor iedereen. We stellen het apparaat af dat we ook gevoelige huid kunnen behandelen.

afspraak

Boek jouw relax moment in en
geniet van onze luxueuze behandelingen.