GELAATSVERZORGING

Anti-aging

Wat is de anti-aging behandeling?

Een anti-aging behandeling gaat de veroudering van je huid tegen. Wanneer we ouder worden sterven cellen af waardoor het verouderingsproces wordt gestart. Deze behandeling maakt je huid jonger, vertraagt of stopt de veroudering.

Anti-aging behandeling

Anti-aging helpt bij

Anti-aging behandeling

Hoe werkt de
behandeling?

Huidveroudering kan je niet tegengaan naarmate je ouder wordt. Verschillende cellen nemen af en er worden minder nieuwe bijgemaakt hierdoor wordt het herstellen van de huid steeds moeilijker.

Het gevolg hiervan is een droge en dunne huid die niet veerkrachtig is.

gelaatsverzorging

Wat is het effect van een anti-aging behandeling?

De behandeling zorgt ervoor dat kleine lijntjes vervagen, de huidstructuur verbetert maar ook dat je er terug stralender uitziet. Na twee weken zie je de eerste verbeteringen al, enkele maanden daarna volgt het stralend eindresultaat.

Anti-aging behandeling
Chantal Dresen

“Enorm tevreden over de service van Beauty Skin Art. Iedereen vertelt me dat mijn huid er weer jonger en gezonder uitziet”

Chantal Moons

“Met ouder te worden kreeg ik enorm veel last van een hangende huid en rimpels. Door de gelaatsverzorging van Beauty Skin Art ziet mijn huid er weer jonger en frisser uit”

FAQ

We raden aan meerdere behandelingen te ondergaan voor een mooi eindresultaat. Net zoals andere huidverbeterende behandelingen ga een het mooiste resultaat verkrijgen na meerdere behandelingen
Wanneer de behandeling is afgelopen dien je je huid te onderhouden met onderhoudsbehandelingen om het resultaat te behouden. Het huidverouderingsproces kan niet worden stopgezet.

De behandeling is niet pijnlijk maar wordt als ontspannend ervaren.

De behandeling is geschikt voor iedereen die mooi oud wil worden.

afspraak

Boek jouw relax moment in en
geniet van onze luxueuze behandelingen.